Visit Bø Norsjø Kabelpark Norsjø Hotell

Historie

Eventyret startet i 1988 og det hele begynte som en liten campingplass med noen få hytter.

Familiene Magne Gaara og Torstein Lindheim tok over driften i 1994 og har siden den gang ekspandert bedriften fra å være en beskjeden campingplass til å oppnå prisen som Norges beste campingplass i 2005. I årene etter har det blitt invistert ytterlige millioner og Norsjø Ferieland fremstår i dag som et fantastisk feriested som så mange har blitt glad i. Vi har faste gjester som har vært her hver sommer helt siden starten av Norsjø Ferielands sin historie. Dette sier litt om hvilken trivsel man har her som gjest. Norsjø Ferieland har også gledet seg over et fantastisk arbeidsmiljø hvor sesongansatte ser gleden av å være en del av den store familien.

Vi er en stor bedrift og i løpet av sesongen har vi 30-35 sesongansatte som yter sitt aller beste for at du som gjest skal trives hos oss; gartnere, vaktmestere, utevakter, vasketjenesten, aktivitetsledere, butikk og -informasjonsansatte, den flotte ungdommen på wakeboardbanen, kokker, servitører og ledelse.

Historie

I 1901 bygde NSB murhuset (restauranten) og plasserte to dampmaskiner der, som ble brukt til å sage materialer til å legge Sørlandsbanen. Dette pågikk helt til 1927 da banen stod ferdig. I 1901 var dette sagbruket faktisk det største i Norge!

Frem til krigen stod det tomt, da tyskerne tok den i bruk. Etter krigen i 1947 fikk bøndene kontrakt med regjeringen om produksjon av ferdighus til gjenreisingen av Finnmark. Dette ble avsluttet i 1962 og deretter grodde det til i 25 år helt til det ble campingplass der i 1987.

Campingplassen har vokst hvert år, og ble kåret til Norges beste campingplass i 2005. Og vi har bare blitt bedre etter det.....

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.